duminică, 8 februarie 2009

Victoras tata,

De foarte multi ani, cu pauzele in care eram prin tari straine si rupt de internet, ma intreb, ce satisfactii morale aduce o meserie de asta , moderator, pe sticla , de ai tu si altii ca Mircea sau Mihai. Sunt extrem de curios.
Sa vedem;
- mai intii iti spune bunul simt ca o afacere/situatie/ intimplare/ decizie/ HG/OG, nu e tocmai .. chuser... DPDV al romanului comun.
-te apuci direct si cu ajutorul unei echipe sa sapi adinc in motive, motivatii, interese (de grup)/nationale, pentru care s-a luat respectiva decizie.
- o intorci pe toate fetele si constati ca-ti vine asa un danf de necuratul parfumat cu intentii bune.
- dai citeva telefoane unor maestri in arta comentariilor, sa ma ceri niste pareri si pui de o emisiune. ( si cum zicea Mircea - SALARIUL MEU DEPINDE DE RATING-UL FACUT)
-realizezi emisiunea din care de cele mai multe ori rezulta ca alesii nostri, odata alesi nu mai sunt egali cu noi,
- ca-si permit pe legi strimbe sa faca afaceri pe bani publici cu clauze secrete( pentru linistea poporului )
- ca vind pe nimic ce ne-a dat al de sus, contra avantaje personale
- ca sfideaza si ca nu le pasa de tine, de mine , de noi
-ca nu urmaresc indeplinirea contractelor tot pentru a obtine alte avantaje personale
-ca munca ta si a alora nu are nici un efect
Si inca multe altele care mi-or scapa acum dar tin de aceaiasi prostie.


Prostia lor, faptul ca sunt nascuti romani, din parinti alungati in Baragan,( nu conteaza), ca uita cum au ajuns in fotolii care le e menirea
Prostia noastra ca nu-i linsam, (justitia inclusiv)
Prostria voastra , ca putere in stat ca ne umpleti timpul cu emisiuni care nu au nici un final benefic.Prostia mea ca ma incapatinez sa ramin Roman.

Si pentru ca veni vorba de contracte ce trebuie desfiintate desi sunt bine documentate juridic ( Boc- despre contractul de exploatare a zacaminteleor de pe platforma continentala; 3-13 % redeventa)- a se citi, greu de schiimbat ceva... ( lipsa de interes /prostie interesata/ sabori ai economiei (??) romanesti...
Te rog, spune-i lui Boc sa analizeze cum a reusit Putin sa re-nationalizeze resursele din Insula Sahalin , concesionate acum 20 de ani firmei Shell.
Daca cumva Boc nu are specialistii necesar , sa ma sune pe mine, eram in Shahalin ca a luat-o Shell peste ochi si intimplator ma acup de contracte cu petrol de vre-o 10 ani.
Mult succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu